Saturday, July 9, 2011

Menanti Cinta..

Assalamualaikum..Nampaknye dah agak lama sye xupdate blog ni..Maklumlah,internet pun slow sgt..so,mcm beselah..Sekali sekala baru boleh update..huhu


Em..hari ni sye nk kongsi psl salah satu status fb sye..Sbnanye sye tak sangka pulak ramai kwn2 akan like status sye ble sye tulis mcm ni..


"Aku menanti cinta seorang lelaki untuk dijadikan suami,
bukannye boyfriend"


Untuk pengetahuan sume..ade sbb jugakla sbb ape sye letak status mcm tuh..Tp xde kaitanla dgn org lain..just sbg peringatan utk diri sndiri..Biaselah kn..dlm meniti alam dewasa ni..ramai yang beranggapan kalo kte takde boyfriend mcm ade kekurangan dlm hidup kte..Sdgkan bagi sye yg pnting ialah suami bukan boyfriend..Sbb tu sye xnak ade boyfriend..Sbb bnyk yg couple pun gagal ke jinjang pelamin..so,better single smpai masa yg menentukan..Lagipun ade jugak certain2 org yg nak bercinta dgn someone sbb nk ade boyfriend/girlfriend utk menemani di kala kesepian..Kalo xde,hidup akan jadi bosan..Perlukah mcm ni? Hmm...ntahla..depend kowt..




Memandangkan hari pn da lewat malam dan sye pn da ngantuk sgt2..so,stakat ni jela dulu..Lagipun dah xlrt nk tulis bnyk2 semenjak dah mula dpt tugasan drp pensyarah..Cume nasihat sye kpd sume pembaca2 blog ni..carilah cinta seseorang utk menjadi suami/isteri..bukan skdr boyfriend/girlfriend..mmg btul suami/isteri itu boyfriend/girlfriend..tp boyfriend/girlfriend tu bukan suami/isteri..Fikir2kan :)

Sekian..trimas :)

6 comments:

Jue AbdRahman said...

btul3.. sangat setuju, sy tak kisah pun xde bf, walaupun ramai yg duk perli

CikGu NuRuL said...

tula psl..tp biarkn je..yg pnting hepy..ade bf pn bukan bahagia sgt..haha

irk1 said...

tp kdg2 rimas kot klo xde gf pastu org duk gossip.. :)

Taufan Bin Ribut said...

forever alone ^_^


Entri terkini : Diorang ni lesbian??
Entri sebelum :All day i do about sexs
Watch my video songs ^_^

Amirul Amin said...

setujuu~

CikGu NuRuL said...

irk1 >> haha..besela tuh org gosip..kalo xde pe2..rileks sudaaa..

taufan ribut >>jgn forever..kawen tu perlu..hehe

amirul amin >>> thanx..hehe

SUARA PENULIS

BloG niey skdr unTuk penGisiaN & perk0nGsiaN di maSa laPaNG..TiaDa keNa menGeNa denGan individU yanG mAsiH hiDuP aTAu yAnG teLaH meninGGaL dUnia..Jika adE,ia cume kebetuLan semate2-matE...TrimaS (=

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...