Friday, June 17, 2011

NORA ELENA PUNYA PASAL!!!


Assalamualaikum..
Kali neyh sye bukan nk ulas psl drama Nora Elena tu dah..
Sye just nk kongsi psl penangan NORA ELENA..


Ingatkn ble dh abis drama tuh..
Selesailah sumenye..
Rupe2nye masih ramai lagi yg cari info kt internet..
Maybe diaorang nih xdpt tgk episod akhir kowt..haha

Korang bayangkanlah..
Blog sye ni follower pn baru 20 lbey..
Baru je mule berblogging xsmpai 2minggu..
Dhla tak terkenal pun..
Tapi NORA ELENA punya pasal..
Trafik blog bley naik tinggi tbe2..
Macam-macam keyword org pakai utk cari psl ending drama nih..
Jom kte tengok buktinye :)

KLIK utk lebih besar

Em..patutlah sye pernah bce kt bnyk blog ttg teknik SEO..
Kadang-kadang follower tuh xpnting..
Yang pnting jumlah pelawat yg dtg ke blog kte dr Search Engine..
Tapi,sye lagi prefer kalo org minat penulisan kte..
Cume mmg sempatla kalo nk update slalu..hehe

kla,skian sjer utk kali neyh..trimas :)

2 comments:

Al-hafiez Apeach said...

wah bestnya..boleh tanya x..mcmana nak buat keyword tu?supaya blog kita ada dalam SEO

CikGu NuRuL said...

bab2 neyh yg lemah..sye pn xtau cmne bley dpt cmni..huhu

SUARA PENULIS

BloG niey skdr unTuk penGisiaN & perk0nGsiaN di maSa laPaNG..TiaDa keNa menGeNa denGan individU yanG mAsiH hiDuP aTAu yAnG teLaH meninGGaL dUnia..Jika adE,ia cume kebetuLan semate2-matE...TrimaS (=

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...